<h2>VW Group Car Center - Γιαννάκος Ο.Ε</h2><p>Yγραεριοκίνηση LPG - Επισκευές τουρμπίνων - Ανταλλακτικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.giannakos-auto.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Yγραεριοκίνηση LPG</h2><p>Λύση φιλική προς το περιβάλλον αλλά και στη τσέπη σας</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.giannakos-auto.4ty.gr/more2.php?l=el&id=5183' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Υγραεριοκίνηση LPG

 

VW Group Car Center
Γιαννάκος Ο.Ε


 

Η επιχείρηση Γιαννάκος WV Group Car Center, μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες απο το 1990 επιχειρήσεις στον χώρο του αυτοκινήτου εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της υγραεριοκίνησης! Έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την καινοτομία και την πρωτοπορία και σε συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες μετατροπών υγραερίου, μετατρέπει το αυτοκινητό σας άμεσα με ασφάλεια και οικονομικά.

Το υγραέριο αναγνωρίζεται διεθνώς ως το πιο ιδανικό και ασφαλές εναλλακτικό καύσιμο για την αυτοκίνηση. Μια λύση φιλική ως προς το περιβάλλον όσο και ως προς την τσέπη σας.  

Το υγραέριο - LPG σύντμηση του Liquified Petroleum Gas (Υγροποιημένο Αέριο Πετρελαίου)  δεν είναι πλέον ένα καύσιμο δεύτερη διαλογής, αλλά μια συνειδητή επιλογή που μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια στον χρήστη. Είναι ένα καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο συνδυάζει οικονομία στην οδήγηση με καταθαρότερη καύση και για αυτό χρησημοποιείται παγκοσμίως σε εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Η κίνηση με υγραέριο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο χρονικό διάστημα στη χώρα μας προσφέροντας μείωση έως και 50% στο κόστος κίνησης των αυτοκινήτων, διπλάσια αυτονομία στις μετακινήσεις (λόγω του 2ου ρεζερβουάρ) και μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων (CO2, CO, NOx). Αναλυτικότερα τα πιο σημαντικά οφέλη της  υγραεριοκίνησης θα μπορούσαν να χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

 

Οικονομία 
Οικονομία μεχρι και 50% στα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου σας, λόγω της χαμηλής τιμής του υγραερίου σε σύγκριση με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης. Υπο συνθήκες, μπορείτε να αποσβέσετε τα έξοδα εγκατάστασης του συστήματος υγραεριοκίνησης του αυτοκινήτου σας μέσα σε ένα έτος!

Ενδεικτικό παράδειγμα
*(Για 20.000 km ετησίως & μέση κατανάλωση 10,0lt/100km)
*(Τομή βενζίνης 1,78 / lt, τιμή υγραερίου 0.89€ /

 Ετήσιο κόστος βενζίνης:
 3.560,00€

 Ετήσιο κόστος υγραερίου:
 2.024,00€
 Ετήσιο κέρδος από κάυση υγραερίου:
 1.536,00€

             Μείωση κόστους

                    43%

 

 Μηνιαίο κόστος βενζίνης:
 297,00€
 

 Μηνιαίο κόστος υγραερίου:
 169,00€
 Μηνιαίο κέρδος από κάυση υγραερίου:
 130,00€
                   

 

 

Περιβαλλοντικά-Οικολογικά οφέλη
Η χρήση του υγραερίου είναι ωφέλιμη ως προς το περιβάλλον επειδή θεωρείται εναλλακτικό καύσιμο φιλικό προς αυτο επειδή οι εκπομπές ρύπων (CO@, CO .NOx) ενός κινητήρα με υγραέριο είναι σημαντικά μειωμένες τόσο σε σχέση με τη βενζίνη όσο και σε σχέση με το πετρέλαιο-ντίζελ.Με αυτό τον τρόπο η χρήση του υγραερίου συντελεί στην μείωση του φαινομενου του θερμοκηπίου και ελλατώνει σημαντικά την ρύπανση του περιβάλλοντος.

 

Μηχανικά οφέλη
Μικρότερη φθορά του κινητήρα, λόγω της καθαρότερης καύσης του LPG, το οποίο αντίθετα με την βενζίνη δεν χρειάζεται να  "ψεκάζεται",  έχοντας ως αποτέλεσμα μια πιο αποδοτική καύση, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο κινητήρα. Καθαρότερα μπουζί και κύλινδροι, τα μέταλλα του κινητήρα δεν διαβρώνονται, τα λιπαντικά ρυπαίνονται λιγότερο, επειδή το υγραέριο δεν διαλύεται σε αυτά, μεγαλύτερος αριθμός οκτανίω σε σχέση με την βενζίνη και το πετρέλαιο-ντιζελ, που επιτρέπει στον κινητήρα του αυτοκινήτου να αποδίδει καλύτερα. Τέλος το υγραέριο είναι ένα καύσιμο που δεν νοθεύεται οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος φθορών λόγω νοθευμένου καυσίμου.

 

Λειτουργικά οφέλη - Ασφάλεια
Με την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου έχετε διπλάσια αυτονομία στις μετακινήσεις σας, καθώς το αυτοκίνητο έχει πλέον δύο ξεχωριστά ρεζερβουάρ (βενζίνη & υγραέριο). Ένα μέσο αυτοκίνητο διανύει απόσταση 400km περίπου με βενζίνη και άλλα 250km ή και περισσότερα με υγραέριο. Απο έρευνες και περιστατικά, τα οποία έχουν καταγράψει από ένα μεγάλο αριθμό συγκρούσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα απο ανάφλεξη υγραερίου ή έκρηξη της δεξαμενής. Τα ασφαλιστικά συστήματα της εγκατάστασης με τις ηλεκτροβαλβίδες είναι υπέρ-επαρκή και σε περίπτωση σύγκρουσης, απομονώνεται η δεξαμενή υγραερίου από το υπόλοιπο σύστημα. Σε περίπτωση μεγάλης διαρροής, η βαλβίδα πλεονάζουσας ροής διακόπτει αυτόματα την παροχή, Ακόμη κα σε περίπτωση φωτίας του οχήματος, υπάρχει ενσωματωμένη στη δεξαμενή αυτόματη βαλβίδα εκτόνωσης, που όταν αυξάνεται η πίεση εσωτερικά της δεξαμενής, απελευθερώνει κατά διαστήματα υγραέριο στην ατμόσφαιρα, το οποίο ναι μεν αναφλέγεται, αλλά η φωτιά δεν περνά στη δεξαμενή και δεν έχουμε έκρηξη της φιάλης που θα ήταν καταστροφική.

 

 

Ευκολία στην εγκατάσταση
Η εγκατάσταση της συσκευής υγραερίου γίνεται στους χώρους του συνεργείου μας, γρήγορα, προσιτά και με ασφάλεια, μέσα σε 1 ή 2 ημέρες, για σχεδόν όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, χωρίς να αλλάζει η ιπποδύναμη του κινητήρα. Η μετατροπή ολοκληρώνεται με λεπτομερή ρύθμιση του εγκεφάλου του υγραερίου που συνοδεύει το kit και πραγματοποιείται με μηχανήματα(διαγνωστικά - αναλυτές καύσης κλπ) σε όλες τις συνθήκες στροφών και φορτίου κινητήρα

 

After sales service
Το συνεργείο μας μπορεί να σας εξσφαλίσει για το after service και την συντήρηση της συσκευής καθώς αυτή, όπως όλα τα μηχανήματα, απαιτεί τη σωστή συντήρηση της σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιντούνται ώστε το αυτοκίνητο στο οποίο έχει τοποθετηθεί υγραεριοκίνηση να είναι απολύτως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.

Εγγυημένη ποιότητα
Οι έμπειροι και άρτια εκαπιδευμένοι τεχνικοί μας, σε συνδυασμό με τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση για την υποδειγματική λειτουργία του αυτοκινήτου σας μετά την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου, ενώ σας προσφέρουμε και δύο (2) χρόνια εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργείας. Όσον αφορά στην τοποθέτηση του kit  στο αυτοκίνητο, τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας, όλα τα προΐόντα είναι επώνυμα και φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις & εγγυήσεις, ενώ το συνεργείο μας διαθέτει την απαιτούμενη άδεια εγκαταστάτη από το Υπουργείο.


 

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.
Κόστος εγκατάστασης: απο 950€ 
Τρόποι πληρωμής: & με άτοκες δόσεις (με πιστωτική κάρτα)

 

Αναβαθμίστε σήμερα το αυτοκινητό σας στο συνεργείο μας και κερδίστε έως και 50%

 


3ο ΧΛΜ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Λάρισας 41335
Τηλέφωνο: 2410289047
Κινητό: 6932215430
Ιστοσελίδα: http://www.giannakos-auto.gr
E-mail: giann_au@otenet.gr
Υπεύθυνος: ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ